Bella BodyfashionGesloten op maandag

Toon openingstijden

lingeriezaken - Bella Bodyfashion - kaartoverzicht

Bella Bodyfashion

Lingerie van Bella Bodyfashion


Een bezoek aan onze lingerie speciaalzaak is een echte ervaring. Naast een ruim aanbod aan premium lingerie, nachtkleding en badmode van de nieuwste collecties vind je bij ons ook de aandacht die nodig is om te slagen voor een lingerie set welke afgestemd is op jou eigen lifestyle.

Om er zeker van te zijn dat we de perfecte service kunnen bieden selecteren wij alleen de beste merken, zoals Marie Jo, Marie Jo L'Aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Felina, After Eden en nog veel meer.


Persoonlijk Lingerie Advies


Onder het genot van een kopje thee zoek je uit de nieuwste collectie lingerie een stijl en pasvorm uit die bij jou het meeste aansluit, uiteraard is hierbij het
persoonlijk aanmeten en advies van onze stylisten niet alleen noodzakelijk maar ook zeer prettig vanwege de ruime paskamers waarin je jezelf kan zijn. Een beha moet op elk moment lekker zitten. Alleen een beha die goed zit, doet wonderen voor je zelfvertrouwen.


Je kunt er niet omheen: een vrouwenlichaam verandert door de jaren heen: gewichtsveranderingen, sport, zwangerschap, dieet… Daarom adviseren wij om je minstens elk jaar op te laten meten. Je kan dan gelijk onze nieuwe collectie bewonderen. Kijk hier voor de signalen dat je BH niet meer past.


Specialist in Grote maten


Smalle omvang maar grote cup? of juist een kleine cup met een wat grotere omvang of gewoon allebei? Het zijn de speciale maten welke het moeilijkste te vinden maar ook aan te meten zijn.


Dit is dan ook de reden waarom de meeste lingerie winkels deze maten niet hebben omdat de kans op fouten hier zeer groot is. Bella Bodyfashion is echter een lingerie speciaalzaak waardoor wij jou kunnen adviseren en helpen bij het vinden van jou perfecte BH. Door onze ervaring kunnen wij uit het ruime aanbod in de winkel de juist snit kiezen afgestemd op jou smaak. Geen gemakkelijke opgave wanneer je zoiets alleen zou moeten doen. Met de waaier aan merken, modellen en maten zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

Services

  • Advies
  • Verkoop
  • Persoonlijk Advies
  • Afspraak buiten openingstijden mogelijk

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandagGesloten
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 21.00
zaterdag9.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

  5 

Wat leuk en attent dat er een persoonlijk kaartje aan mijn beha zat toen ik thuis kwam en hem aan wilde doen! Fijn geholpen door verkoopster Marieke die verstand heeft van lingerie!

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Adres- en contactgegevens

Bella Bodyfashion
Nagel 68
8321 RG Urk

+31 (0)624842253
info@bellabodyfashion.nl

KvK

Nummer
60916435

Status
Actief

Deel deze pagina

Bella+Bodyfashion img