Pink Lingerie

Pink Lingerie

Pink Lingerie heeft vestigingen in `s- Hertogenbosch, Kampen, Ede, Houten en Wageningen.

Pink Lingerie bestaat uit ondernemers met een jarenlange ervaring die weten wat de locale markt nodig heeft en daar ook naadloos op in kunnen spelen op het gebied van assortiment,prijs en service gerichtheid.

Toen Livera ervoor koos een hard franchise organisatie te worden besloten wij om uit het Livera concept te stappen en kozen voor een eigen koers.

Pink Lingerie is een moderne en eigentijdse bodyfashion keten die waanzinnige lingerie, bad- en nachtmode biedt van bekende merken. Met ons unieke 'Your Circle of Life' concept en de hierop aansluitende collectie nemen wij de klant graag mee in haar groei naar volwassenheid. Van het eerste behaatje tot en met beschermend ondergoed voor op oudere leeftijd. En natuurlijk alles wat daartussen zit. Voor elke leeftijdsgroep en voor iedere portemonnee.

Alle winkels hebben een heldere en frisse uitstraling met een veelzijdige en gevarieerde collectie van hoogwaardige kwaliteit. Zowel voor de ondersteunende ondermode zoals elegante body's, corrigerende slips, romantische beha's, sportbeha's als voor de verleidelijke en hippe lingerie kun je bij ons terecht.

Onze eigentijdse winkels
In een ontspannen sfeer en onder het genot van een drankje geven deskundige medewerksters je graag lingerieadvies op maat. De ruime paskamers zijn stijlvol ingericht en maken het passen aangenaam. Bovendien kan de wachtende partner zich uitstekend vermaken aan de leestafel. We nemen graag de tijd zodat je gelukkig naar buiten stapt met perfect passende lingerie en een goed gevoel.

We hechten veel waarde aan klantenbinding. Met ons spaarsysteem kun je als trouwe klant flinke voordelen behalen. Individueel of samen sparen met je familie. Daarnaast houden wij graag jouw persoonlijke gegevens bij. Niet alleen je maten, maar ook je favoriete kleuren, je stijl, en het soort lingerie dat je aangeschaft hebt. De volgende keer word je geholpen met voorkennis van zaken. Zo weten we altijd samen welke lingerie op je lijf geschreven is.

De gevoerde merken zijn o.a.
Lingerie merken:Triumph, After- Eden, Boos & Bloomers, Passionata, Chantelle, Felina, Marie- Jo, Prima Donna, Twist, Maidenform, Marie-Meilli.
Ondermode: merken: Sloggi, Mey, Nina van C, Ten Cate.
Nachtmode:merken: Ringella, Pastunette, Rebelle, Nanso, Hajo, Pill.
Badmode merken: Sunflair, Sunmarin, Olympia, Opera, Lentiggini, Shiwi, Tweka, Seafolly.

Services

  • Maatwijzer

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De lingerie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Pink Lingerie
Vughterstraat 25
5211EW 's-Hertogenbosch

+31 (0)73 6128774

Deel deze pagina

Pink+Lingerie img