Scala Europe

Scala Europe

Onze exclusieve en naadloze Anti Cellulite & Shapewear producten zijn een revolutie in de afslankindustrie. Tijdens het dragen van onze comfortabele ondermode wordt uw doorbloeding gestimuleerd door de werking van de biokristallen, en rekent u af met uw cellulite.

Scala Europe is een onderdeel van de Scala Groep dat met fabrieken in Brazilie en een jaarlijkse productie van meer dan 110 miljoen producten één van de belangrijkste producenten ter wereld is van naadloos ('seamless') breiwerk.
Door de beheersing van het totale proces, van ontwerp en productie tot verkoop, heeft de Scala Group zich gemanifesteerd als een autoriteit op het gebied van naadloos breiwerk. Naast hun eigen productlijnen produceert de Scala Group ook voor andere bekende merken, zoals Nike en Victoria Secret.
Door deze expertise is Scala Europe in staat om een uitgebreid scala aan kwalitatief hoogwaardige ondermode aan te bieden met een ongeëvenaard draagcomfort en duurzame elasticiteit.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De lingerie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Scala Europe
Euregioweg 366
7532SN Enschede

+31 (0)53 4619985

Deel deze pagina

Scala+Europe img