Beenmode Jambelle

Gesloten (ma 13.00 - 17.30)

Toon openingstijden

lingeriezaken - Beenmode Jambelle - kaartoverzicht

Beenmode Jambelle

Jambelle is al 20 jaar dé specialist in been- en ondermode. Voor zowel mannen als vrouwen. Maar ook voor jongens en meiden…

Bij Jambelle hebben we kennis van zaken; van de inkoop tot de verkoop. Door onze vakkennis op het gebied van mode én kwaliteit kunnen we elk seizoen een aantrekkelijk assortiment samenstellen. We kijken niet alleen of een product er goed uitziet, maar ook of de pasvorm en prijs/kwaliteitsverhouding goed zijn. We ‘proeven’ als het ware de gebruikte materialen; katoen, lycra, noem het maar op. Het resultaat van onze inspanningen? Altijd een actueel, breed aanbod van de bekende merken, maar ook een uitgebreid basispakket.

Een goed assortiment verdient het goed gepresenteerd te worden. Onze medewerkers hebben kennis van mode en oog voor detail. Of het nu gaat om het opnemen van de maat óf het geven van een was- of kleuradvies. Je kunt met alle vragen bij ons terecht. We zijn persoonlijk betrokken en enthousiast. Dit moet er voor zorgen dat onze klanten altijd tevreden onze winkels verlaten. En terugkomen…

Jambelle is gespecialiseerd in been- en ondermode. Dat vergt niet alleen veel productkennis, maar ook gevoel voor mode. Onze stylisten maken voor elk seizoen nieuwe trendboards die als handleiding dienen bij de inkoop. Ieder voor- en najaar komen de nieuwe collecties weer binnen. Voor dit seizoen zijn de kleuren weer kleurrijk, maar niet te bont! We combineren verschillende tinten uit de dezelfde kleurgroep en laten dat weer aansluiten bij een contrastkleur.

Bij vragen en opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@jambelle.nl

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 13.00
maandag13.00 - 17.30
dinsdag9.30 - 18.00
woensdag9.30 - 18.00
donderdag9.30 - 21.00
vrijdag9.30 - 18.00
zaterdag9.30 - 17.00
zondag12.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
wat is uw adres in Breda
Beantwoorden  • 
Mag ik uw Adres in Breda
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De lingerie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Beenmode Jambelle
Eindstraat 15
4811KK Breda

+31 (0)76 5214427

Deel deze pagina

Beenmode+Jambelle img