Van 't Eiland Lingerie

Geopend tot 17.30

lingeriezaken - Van t Eiland Lingerie - kaartoverzicht

Van 't Eiland Lingerie

Lingerie van 't Eiland bevindt zich inmiddels al weer zo'n tien jaar in de Arnhemse binnenstad. Het monumentale pandje, gelegen aan een schitterend historisch pleintje, omvat een ongekend fraaie collectie lingerie-, bad- en nachtmode.

Het productaanbod is royaal. Wij hebben diverse merken in ons assortiment. De winkel, met de ruime paskamers en het 'hang'-bankje voor de mede-shopper(s) ademt een ongedwongen sfeer uit.

Leuk om te weten: Arnhem is gekozen tot beste binnenstad van Nederland (2007-2009), dit is niet voor niets! De vele leuke historische straatjes met goed gekwalificeerde winkels geven de stad een ongedwongen sfeer, wat het winkelplezier verhoogt. Daarnaast is Arnhem zich aan het prolongeren als de modestad van Nederland, denk aan de jaarlijkse Mode Biënnale.

Lingerie van 't Eiland kenmerkt zich door de lange vakbekwaamheid van de eigenaresse, het persoonlijke advies in een ongedwongen sfeer en de kwaliteitsmerken die garant staan voor optimaal draagcomfort.

Door de jaren heen is de rol van lingerie allang niet meer van ondergeschikt belang. Een zorgvuldige keuze uit de juiste pasvorm in iedere willekeurige maat en materiaal samenstelling is aan de orde van de dag. Lingerie van 't Eiland volgt deze ontwikkelingen op de voet met merken die revolutionaire technieken gebruiken voor het ultieme draaggenot waarbij het modieuze aspect gegarandeerd blijft. Trendwatchers en designers geven de lingerie een extra dimensie en maken het tot een modegevoelig en onmisbaar product.

Lingerie van 't Eiland biedt haar clientële de mogelijkheid om reserveringen en/of bestellingen te plaatsen via de contactpagina. Zo kunt u uw bezoek aan de stad plannen en uw bestelling komen ophalen. Opsturen (tegen vergoeding) behoort ook tot de mogelijkheden.

Vragen over lingerie en eventuele reacties over uw bezoek zijn van harte welkom via info@lingerievanheteiland.nl. Op deze manier kan er gebouwd worden aan een prettige samenwerking tussen u en Lingerie van 't Eiland.

Meer informatie over Lingerie van 't Eiland en de directe omgeving kunt u vinden op: NLstreets.nl en Het eiland.nl.

Services

  • Bezorgservice
  • Online bestellen, persoonlijk ophalen

Openingstijden

Open
Sluit om 17.30
maandagGesloten
dinsdag10.00 - 17.30
woensdag10.00 - 17.30
donderdag10.00 - 17.30
vrijdag10.00 - 17.30
zaterdag10.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De lingerie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van 't Eiland Lingerie
Eiland 4
6811DC Arnhem

+31 (0)26 3512445

Deel deze pagina

Van+%27t+Eiland+Lingerie img