Pleasurements

Pleasurements

Pleasurements is een exclusieve online en offline conceptstore met erotische couture voor vrouwen. Dé inspiratiebron voor de vrouw in haar erotische ontdekkingsreis. Voor iedereen die van stijlvolle erotiek houdt en voor wie lingerie een verslavende luxe is.Erotiek is de wijze waarop een vrouw kan laten zien hoe zij de liefde ervaart en hoe zij over de liefde denkt. Dit maakt het mogelijk te kunnen genieten van de schoonheid, de tederheid en de zoete wreedheid. Aspecten waar we angst voor kunnen hebben, maar waar we ons ook aan kunnen overgeven. Erotiek is het koesteren van je fantasieën en het creëren van je eigen sfeer.Pleasurements biedt de vrouw deze ingrediënten. Eigenaresse Rebecca is maandenlang wereldwijd op zoek gegaan naar bijzondere werken van ontwerpers. Het resultaat is een unieke collectie bestaande uit zelfbewuste lingerie, ready-to-wear en verfijnde erotiek met o.a. Paul Seville, een ontwerper die ook produceert voor Karl Lagerfeld, Vivienne Westwood, Givenchy, Alexander Mcqueen en Victoria's Secret. En verleidelijke couture van ontwerpers als Laila Lee, Nichole de Carle, Ell & Cee, Sally Jones, Shiri Zinn & Velda Lauder (o.a. gedragen door Dita von Teese).

Luxueuze merken die nog niet in Nederland of zelfs in Europa worden verkocht.

De collectie kan zowel in de slaapkamer als buiten de slaapkamer worden gedragen. Lingerie mag worden gezien en de lingerie is te mooi om alleen onder je kleding te dragen. “Een vrouw is op haar mooist wanneer zij zelfverzekerd is en ik wil een verleidelijke collectie bieden die dit gevoel versterkt. Ik wil vrouwen laten stralen. En vrouwen laten genieten”, aldus Rebecca.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Pleasurements

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Pleasurements

  • Webshop

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De lingerie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Pleasurements
Herenstraat 29
1015BZ Amsterdam

+31 (0)20 8221110

Deel deze pagina

Pleasurements img